Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Viskafors, sæt, dame, lyseblå/sort

Varenummer (SKU): kit-2419 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 998,00.Current price is: kr. 749,00.

(11 kundeanmeldelser)

2117 of Sweden Viskafors regnjakken er ideel til de korte udendørs aktiviteter, da den er let og behagelig at have på. Jakken er vandtæt, vindtæt og har tapede sømme hvilket holder dig tør under regnfulde forhold, mens den åndbare konstruktion sikrer, at … læs mere her
Er 2117 of Sweden Viskafors, sæt, dame, lyseblå/sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Viskafors, sæt, dame, lyseblå/sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Viskafors, sæt, dame, lyseblå/sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Viskafors, sæt, dame, lyseblå/sort
  • Pris: Kr. 749.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til damer
  • VareID: kit-2419

Bestil 2117 of Sweden Viskafors, sæt, dame, lyseblå/sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 749.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Viskafors, sæt, dame, lyseblå/sort til din ferie

2117 of Sweden Viskafors, sæt, dame, lyseblå/sort er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den populære kategori Regntøj til damer. Og hey – du får jo også lige lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Langt de fleste i Norden køber deres 2117 of Sweden Viskafors, sæt, dame, lyseblå/sort ved den velkendte shop AktivVinter.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Her i online shoppens kæmpe udvalg er der helt sikkert noget for dig, og der kan klikkes køb på dette produkt. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

2117 of Sweden Viskafors, sæt, dame, lyseblå/sort og fordelene ved at købe online

Køber du produkter i forskellige webshops, er betingelserne lidt gunstigere, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og du kan finde webshops der giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Derudover har du et meget større udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En anden ting du også slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

11 reviews for 2117 of Sweden Viskafors, sæt, dame, lyseblå/sort

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Viskafors, sæt, dame, lyseblå/sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *