Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, mint/sort

Varenummer (SKU): kit-2071 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 748,00.Current price is: kr. 349,00.

(94 kundeanmeldelser)

Et vind- og vandtæt og åndbar regnsæt, som holder dig tør og varm, selv når det bliver rigtig vådt. Sættet er fremstillet i et let materiale, som giver en rigtig god bevægelsesfrihed. Alle syninger og sømme er tapede for maksimal vandtæthed.

Jakken har e … læs mere her
Er 2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, mint/sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, mint/sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, mint/sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, mint/sort
  • Pris: Kr. 349.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til børn
  • VareID: kit-2071

Bestil 2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, mint/sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 349.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, mint/sort til din ferie

2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, mint/sort er en af mange varer her på shoppen og findes i vores varekategori Regntøj til børn. Vidste du, at du også får lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin 2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, mint/sort fra den meget brugte forhandler AktivVinter.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være det produkt på denne side. Køber du varer online er priserne bedre- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, mint/sort og fordelene ved at købe online

Handler du varer i en dansk webbutik, er du sikret lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når dine varer købes i en shop, en del shops efterhånden giver endnu mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i de mange webshops der er på det danske marked. Din sammenligning kan du rent faktisk lave i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. I onlineshoppen er der ingen kø køen er der slet ikke, når du handler online, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

94 reviews for 2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, mint/sort

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, mint/sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *