Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, navy

Varenummer (SKU): 22518-26181-72408 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 449,00.Current price is: kr. 359,00.

(46 kundeanmeldelser)

En vind- og vandtæt og åndbar regnjakke, som holder dig tør og varm, selv når det bliver rigtig vådt. Jakken er fremstillet i et let materiale, som giver en rigtig god bevægelsesfrihed. Alle syninger og sømme er tapede for maksimal vandtæthed.

Jakken har … læs mere her
Er 2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, navy på lager?


Køb 2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, navy

Beskrivelse

2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, navy fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, navy
  • Pris: Kr. 249.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 39
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til børn
  • VareID: 22518-26181-72407

Bestil 2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, navy fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 249.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, navy til din ferie

2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, navy er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i den godt sælgende kategori Regntøj til børn. Og hey – du får jo også lige lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber 2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, navy hos onlineshoppen Skisport.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på det produkt på denne side. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, navy og fordelene ved at købe online

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, får du nogle bedre betingelser, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og prissammenlignen er let at foretage, på tværs af forskellige webshops. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Når du handler online er du også fri for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

46 reviews for 2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, navy

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, navy”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *