Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Ullånger, skiundertrøje, junior, sort

Varenummer (SKU): 18791-22445-61398 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 499,00.Current price is: kr. 239,00.

2117 of Sweden Ullånger er en langærmet skiundertrøje. Den er fremstillet i 100% merinould, så den er både varm og super svedtransporterende. Velegnet det aktive barn der laver alle former for aktiviteter.

Materialet indeholder stretch, så den følger kro … læs mere her
Er 2117 of Sweden Ullånger, skiundertrøje, junior, sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Ullånger, skiundertrøje, junior, sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Ullånger, skiundertrøje, junior, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Ullånger, skiundertrøje, junior, sort
  • Pris: Kr. 499.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skiundertøj til børn
  • VareID: 18791-22445-61398

Bestil 2117 of Sweden Ullånger, skiundertrøje, junior, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 499.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Ullånger, skiundertrøje, junior, sort til din ferie

2117 of Sweden Ullånger, skiundertrøje, junior, sort ligger på hylden i det store sortiment der er i vores varekategori Skiundertøj til børn. Det er ren luksus at få lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din 2117 of Sweden Ullånger, skiundertrøje, junior, sort i webshoppen AktivVinter.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. I det store udvalg af varer finder mange det de leder efter, det kan jo passende være det produkt på denne side. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

2117 of Sweden Ullånger, skiundertrøje, junior, sort og fordelene ved at købe online

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, får du nogle bedre betingelser, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det gør en prissammenligning let, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan faktisk sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. En anden ting du også slipper for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Shoppen sender din produkter til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Ullånger, skiundertrøje, junior, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *