Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, herre, sort

Varenummer (SKU): 21077-24742-73221 Kategori:
Flere billeder

kr. 449,00

(17 kundeanmeldelser)

Trollebo er en minimalistisk designet fleecetrøje med høj hals. Den er perfekt som mellemlag om vinteren, hvad end du står på ski, eller du bare mangler ekstra varme til dine gåture i det kolde vejr.

De elastiske manchetter sørger for at slutte tæt om di … læs mere her
Er 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, herre, sort på lager?


Køb 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, herre, sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, herre, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, herre, sort
  • Pris: Kr. 179.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 39
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Fleecetrøjer, skitrøjer og skipullies
  • VareID: 21077-24742-68701

Bestil 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, herre, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 179.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, herre, sort til din ferie

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, herre, sort er en af de mest populære varer her på shoppen i den eftertragtede varegruppe Fleecetrøjer, skitrøjer og skipullies. Vidste du, at du også får lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, herre, sort fra den meget brugte forhandler Skisport.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Blandt alle varerne i shoppen kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være den vare du kigger på lige nu. Når du handler online sparer du penge- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, herre, sort og fordelene ved at købe online

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, giver de dig lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Din sammenligning kan du rent faktisk lave direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En anden ting du også slipper for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

17 reviews for 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, herre, sort

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, herre, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *