Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, sort

Varenummer (SKU): kit-2163 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 2.798,00.Current price is: kr. 1.199,00.

(42 kundeanmeldelser)

OBS!! Der er en lille forskel i materialet på bukser og jakke, men vi synes at det er et flot sæt.

2117 of Swedens Tjade er et let isoleret skisæt fremstillet med en 2-lags konstruktion, hvor det både er slidstærk, vand- og vindtæt. Skisættet er åndbar … læs mere her
Er 2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, sort på lager?


Køb 2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, sort
  • Pris: Kr. 1599.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 0
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skisæt til børn
  • VareID: kit-2163

Bestil 2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 1599.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, sort til din ferie

2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, sort er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i den populære kategori Skisæt til børn. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din 2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, sort fra den meget brugte forhandler Skisport.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Hos webshoppens store udvalg finder du noget for alle, deriblandt også produktet er på siden. Når der handles i webshop er priserne bedre- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, sort og fordelene ved at købe online

Købes der ind i en webshop, får du nogle bedre betingelser, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når dine varer købes i en shop, der er endda shops, der vælger at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, i de mange webshops der er på det danske marked. Du kan oven i købet gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det giver en god fleksibilitet for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

42 reviews for 2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, sort

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *