Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Klacken, sæt, dame, mint/sort

Varenummer (SKU): kit-1972 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 1.898,00.Current price is: kr. 849,00.

(101 kundeanmeldelser)

Med Klacken får du en regnsæt med god vandtæthed lavet i et åndbart materiale. Det betyder at du roligt kan bruge dette sæt til dine gåture eller til cykelturen.

Jakken har små ventilationshuller under armene som sørger for at man kan komme af med noget … læs mere her
Er 2117 of Sweden Klacken, sæt, dame, mint/sort på lager?


Køb 2117 of Sweden Klacken, sæt, dame, mint/sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Klacken, sæt, dame, mint/sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Klacken, sæt, dame, mint/sort
  • Pris: Kr. 849.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 39
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til damer
  • VareID: kit-1972

Bestil 2117 of Sweden Klacken, sæt, dame, mint/sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 849.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Klacken, sæt, dame, mint/sort til din ferie

2117 of Sweden Klacken, sæt, dame, mint/sort kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i vores varekategori Regntøj til damer. Der følger også lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres 2117 of Sweden Klacken, sæt, dame, mint/sort hos den populære shop Skisport.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Hos webshoppens store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også denne vare. Køber du varer online kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

2117 of Sweden Klacken, sæt, dame, mint/sort og fordelene ved at købe online

Hvis du shopper online, får du nogle bedre betingelser, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når produkterne er købt online, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så vælg det, der passer bedst til dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

101 reviews for 2117 of Sweden Klacken, sæt, dame, mint/sort

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Klacken, sæt, dame, mint/sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *