Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, mørkegrøn/sort

Varenummer (SKU): 24315-27972-76984 Kategori:
Flere billeder

kr. 1.099,00

(105 kundeanmeldelser)

Med Klacken får du en regnjakke med god vandtæthed lavet i et åndbart materiale. Det betyder at du roligt kan bruge denne jakke til dine gåture, eller som regnjakke til cykelturen. Under armene er små ventilationshuller som sørger for at man kan komme af … læs mere her
Er 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, mørkegrøn/sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, mørkegrøn/sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, mørkegrøn/sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, mørkegrøn/sort
  • Pris: Kr. 1099.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til herrer
  • VareID: 24315-27972-76981

Bestil 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, mørkegrøn/sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 1099.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, mørkegrøn/sort til din ferie

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, mørkegrøn/sort er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i varegruppen Regntøj til herrer. Din pakke kommer hjem til dig med lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, mørkegrøn/sort ved den velkendte shop AktivVinter.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Vi har håndplukket varerne og blandt dem går mange på jagt efter deres mål, som jo fx kan være produktet er på siden. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, mørkegrøn/sort og fordelene ved at købe online

Når du svinger kortet i de danske webshops, får du nogle bedre betingelser, end hvis du handler i en fysisk butik. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når produkterne er købt online, og nogle webshops har valgt at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Derudover har du et meget større udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, på tværs af forskellige webshops. Og du kan endda gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Når du handler online er du også fri for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan vælge det, det er lettes for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

105 reviews for 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, mørkegrøn/sort

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, mørkegrøn/sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *