Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Isabo, dunjakke, dame, sort

Varenummer (SKU): 21020-24685-68421 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 629,00

(88 kundeanmeldelser)

Med Isabo dunjakken er du godt klædt på, hvad end det måtte være som mellemlag i vinterkulden eller som din dagligdagsjakke i den mindre kolde tid af året.

Jakken har hætte og elastiske manchetter ved håndleddene. Det gør at du også kan isolere dig imod … læs mere her
Er 2117 of Sweden Isabo, dunjakke, dame, sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Isabo, dunjakke, dame, sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Isabo, dunjakke, dame, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Isabo, dunjakke, dame, sort
  • Pris: Kr. 799.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Udsalg på skitøj til damer
  • VareID: 21020-24685-68418

Bestil 2117 of Sweden Isabo, dunjakke, dame, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 799.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Isabo, dunjakke, dame, sort til din ferie

2117 of Sweden Isabo, dunjakke, dame, sort er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i kategorien Udsalg på skitøj til damer. Din pakke kommer hjem til dig med lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber 2117 of Sweden Isabo, dunjakke, dame, sort online hos webshoppen AktivVinter.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Blandt alle varerne i shoppen går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg det produkt på denne side. Køber du varer online er priserne mere attraktive end i butikkerne- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

2117 of Sweden Isabo, dunjakke, dame, sort og fordelene ved at købe online

Hvis du shopper online, er betingelserne lidt gunstigere, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter du har købt dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan endda gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køen er der slet ikke, når du handler online, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

88 reviews for 2117 of Sweden Isabo, dunjakke, dame, sort

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Isabo, dunjakke, dame, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *