Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 Of Sweden Flistad, regnjakke, herre, sort

Varenummer (SKU): 19981-23636-64671 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 499,00

(39 kundeanmeldelser)

2117 of Sweden Flistad jakken er vind- og vandtæt og har en høj åndbarhed, hvilket gør, at du holdes tør og varm på kroppen, ligegyldigt hvor skidt vejret bliver.

Regnjakken er med hætte, en semi-høj hals, en hellang lynlås og er lavet i et lækkert 4-way … læs mere her
Er 2117 of Sweden Flistad, regnjakke, herre, sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Flistad, regnjakke, herre, sort

Beskrivelse

2117 Of Sweden Flistad, regnjakke, herre, sort fakta:

  • Navn: 2117 Of Sweden Flistad, regnjakke, herre, sort
  • Pris: Kr. 999.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til herrer
  • VareID: 19981-23636-64671

Bestil 2117 Of Sweden Flistad, regnjakke, herre, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 999.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 Of Sweden Flistad, regnjakke, herre, sort til din ferie

2117 Of Sweden Flistad, regnjakke, herre, sort er klar til dig her i shoppen. Du finder den i varegruppen Regntøj til herrer. Når du bestiller her får du lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres 2117 Of Sweden Flistad, regnjakke, herre, sort online hos webshoppen AktivVinter.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder du noget for alle, som jo fx kan være denne vare. Købes der ind i online webshops kan priserne findes lavere end i butikker- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

2117 Of Sweden Flistad, regnjakke, herre, sort og fordelene ved at købe online

Købes der ind i en webshop, er du stillet lidt bedre, end hvis du handler i en fysisk butik. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

39 reviews for 2117 Of Sweden Flistad, regnjakke, herre, sort

    Vær den første til at anmelde “2117 Of Sweden Flistad, regnjakke, herre, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *