Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Ebbared, skijakke, dame, bordeaux

Varenummer (SKU): 23352-27011-74250 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 2.999,00.Current price is: kr. 1.599,00.

(71 kundeanmeldelser)

2117 of Sweden Ebbared skijakken er designet med fokus på funktionalitet og komfort. Med Tritech® membranen er jakken både vand- og vindtæt, mens ALTO uld-isolering giver varme og beskyttelse i koldt vejr. Jakken er behandlet med PFC-fri DWR og tapede syn … læs mere her
Er 2117 of Sweden Ebbared, skijakke, dame, bordeaux på lager?


Køb 2117 of Sweden Ebbared, skijakke, dame, bordeaux

Beskrivelse

2117 of Sweden Ebbared, skijakke, dame, bordeaux fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Ebbared, skijakke, dame, bordeaux
  • Pris: Kr. 1509.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 0
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skijakker til damer
  • VareID: 23352-27011-74246

Bestil 2117 of Sweden Ebbared, skijakke, dame, bordeaux fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 1509.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Ebbared, skijakke, dame, bordeaux til din ferie

2117 of Sweden Ebbared, skijakke, dame, bordeaux er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Skijakker til damer. Og hey – du får jo også lige lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din 2117 of Sweden Ebbared, skijakke, dame, bordeaux fra den meget brugte forhandler Skisport.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder mange det de leder efter, deriblandt også dette produkt. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

2117 of Sweden Ebbared, skijakke, dame, bordeaux og fordelene ved at købe online

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og nogle giver endda et helt års returret. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Du kan oven i købet gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

71 reviews for 2117 of Sweden Ebbared, skijakke, dame, bordeaux

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Ebbared, skijakke, dame, bordeaux”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *