Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Anneberg, vinterfrakke, dame, grøn

Varenummer (SKU): 23439-27098-74665 Kategori:
Flere billeder

kr. 1.599,00

Denne vinterfrakke fra 2117 of Sweden er designet til at holde dig varm i vinterens kolde og blæsende vejr. Frakken er udstyret med Tritech® membran, der er vindtæt og åndbar, så du ikke får det hverken for varmt eller koldt. Frakkens DuPont Sorona-polstr … læs mere her
Er 2117 of Sweden Anneberg, vinterfrakke, dame, grøn på lager?


Køb 2117 of Sweden Anneberg, vinterfrakke, dame, grøn

Beskrivelse

2117 of Sweden Anneberg, vinterfrakke, dame, grøn fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Anneberg, vinterfrakke, dame, grøn
  • Pris: Kr. 605.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 39
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skijakker til damer
  • VareID: 23439-27098-74661

Bestil 2117 of Sweden Anneberg, vinterfrakke, dame, grøn fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 605.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Anneberg, vinterfrakke, dame, grøn til din ferie

2117 of Sweden Anneberg, vinterfrakke, dame, grøn er efter stor efterspørgsel tilføjet i den godt sælgende kategori Skijakker til damer. Det er ret godt at du får lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din 2117 of Sweden Anneberg, vinterfrakke, dame, grøn online hos webshoppen Skisport.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Blandt alle varerne i shoppen går mange på jagt efter deres mål, som jo fx kan være den vare du kigger på lige nu. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

2117 of Sweden Anneberg, vinterfrakke, dame, grøn og fordelene ved at købe online

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, får du nogle bedre betingelser, end hvis du handler i en fysisk butik. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En anden ting du også slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Anneberg, vinterfrakke, dame, grøn”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *