Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, dame, sort

Varenummer (SKU): 19978-23633-64657 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 149,00

Vind- og vandtætte og åndbare regnbukser, der holder dig tør og varm, også når det bliver meget vådt. Bukserne er lavet af et let materiale, som giver god bevægelsesfrihed. Alle syninger og sømme er tapede for optimal vandtæthed.

Bukserne er fleksible og … læs mere her
Er 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, dame, sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, dame, sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, dame, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, dame, sort
  • Pris: Kr. 249.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til damer
  • VareID: 19978-23633-64653

Bestil 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, dame, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 249.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, dame, sort til din ferie

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, dame, sort findes stadig i Top-10 eller tæt på i den godt sælgende kategori Regntøj til damer. Din pakke kommer hjem til dig med lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, dame, sort online hos webshoppen AktivVinter.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være det produkt på denne side. Når der handles i webshop er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, dame, sort og fordelene ved at købe online

Shoppes der produkter online, er du sikret lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Derudover har du et meget større udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Når du handler online er du også fri for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I onlineshoppen er der ingen kø så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Vedum, regnbukser, dame, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *