Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, sort

Varenummer (SKU): 20866-24531-67794 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 719,00

(57 kundeanmeldelser)

Vassbacken er en tynd og let softshelljakke med en høj krave. Den er lavet med en vandtæt overflade så du ikke skal være nervøs for om der kommer en regnbyge imens du er ude. Syningerne har ingen svejsning eller tape bagved, men til kortere regnbyger gør … læs mere her
Er 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, sort
  • Pris: Kr. 529.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Softshell jakker til herrer
  • VareID: 20866-24531-67792

Bestil 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 529.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, sort til din ferie

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, sort er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i kategorien Softshell jakker til herrer. Vidste du, at du også får lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, sort online hos webshoppen AktivVinter.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på det produkt på denne side. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, sort og fordelene ved at købe online

Når du handler online, får du nogle bedre betingelser, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. når produkterne er købt online, og nogle webshops har valgt at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan endda gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Når du handler online er du også fri for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og få den løsning, der passer bedst for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

57 reviews for 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, sort

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *