Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort

Varenummer (SKU): 20864-24529-67785 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 799,00

(79 kundeanmeldelser)

Vassbacken er en tynd og let softshelljakke med en elastisk hætte. Den er lavet med en vandtæt overflade så du ikke skal være nervøs for om der kommer en regnbyge imens du er ude. Syningerne har ingen svejsning eller tape bagved, men til kortere regnbyger … læs mere her
Er 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort
  • Pris: Kr. 529.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Softshell jakker til damer
  • VareID: 20864-24529-67782

Bestil 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 529.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort til din ferie

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i vores varekategori Softshell jakker til damer. Det er ret godt at du får lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort hos den populære shop AktivVinter.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også den vare du kigger på lige nu. Køber du varer online kan priserne være lavere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort og fordelene ved at købe online

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er der bedre fordele, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når dine varer købes i en shop, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i den store skov af webshops, der er derude. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Når du handler online er du også fri for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

79 reviews for 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *