Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Lillhelm, skijakke, junior, sort

Varenummer (SKU): 21065-24730-68644 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 719,00

2117 of Swedens Lillhem er en let isoleret skijakke fremstillet med en 2-lags konstruktion, hvor den både er slidstærk, vand- og vindtæt. Skijakken er åndbar og ideel til det aktive barn. Den er designet så det ligner en anorak, men har lang lynlås i den … læs mere her
Er 2117 of Sweden Lillhelm, skijakke, junior, sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Lillhelm, skijakke, junior, sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Lillhelm, skijakke, junior, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Lillhelm, skijakke, junior, sort
  • Pris: Kr. 499.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skijakker til børn
  • VareID: 21065-24730-68642

Bestil 2117 of Sweden Lillhelm, skijakke, junior, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 499.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Lillhelm, skijakke, junior, sort til din ferie

2117 of Sweden Lillhelm, skijakke, junior, sort er klar til dig her i shoppen. Du finder den i vores gruppe af varer Skijakker til børn. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres 2117 of Sweden Lillhelm, skijakke, junior, sort hos den populære shop AktivVinter.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, deriblandt også den vare du kigger på lige nu. Når du handler online sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

2117 of Sweden Lillhelm, skijakke, junior, sort og fordelene ved at købe online

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, får du andre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter dit online køb, der er endda shops, der vælger at give mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det giver en god gennemsigtighed på priserne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Lillhelm, skijakke, junior, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *