Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel

Varenummer (SKU): 20840-24505-67657 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 999,00.Current price is: kr. 449,00.

(29 kundeanmeldelser)

Med Klacken får du en regnjakke med god vandtæthed lavet i et åndbart materiale. Det betyder at du roligt kan bruge denne jakke til dine gåture, eller som regnjakke til cykelturen. Under armene er små ventilationshuller som sørger for at man kan komme af … læs mere her
Er 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel

Beskrivelse

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel
  • Pris: Kr. 999.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til damer
  • VareID: 20840-24505-67657

Bestil 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 999.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel til din ferie

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Regntøj til damer. Når du bestiller her får du lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel fra den meget brugte forhandler AktivVinter.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg det produkt på denne side. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel og fordelene ved at købe online

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, på tværs af forskellige webshops. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I onlineshoppen er der ingen kø køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

29 reviews for 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *