Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Dragon PXV2, Lumalens, Split Black

Varenummer (SKU): 17961-21617-59276 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 1.799,00.Current price is: kr. 1.329,00.

(61 kundeanmeldelser)

PVX2 er Dragons mest moderne goggle til dato. Linsen er støbt i den nyudviklede Panotech form, som kombinerer det fede design fra cylindriske linser med det enestående udsyn fra sfæriske linser. Det minimalistiske og næsten rammeløse design er stilrent, o … læs mere her
Er Dragon PXV2, Lumalens, Split Black på lager?

Annonce
Køb Dragon PXV2, Lumalens, Split Black

Beskrivelse

Dragon PXV2, Lumalens, Split Black fakta:

  • Navn: Dragon PXV2, Lumalens, Split Black
  • Pris: Kr. 1799.00
  • Mærke: Dragon
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skibriller / ski goggles
  • VareID: 17961-21617-59276

Bestil Dragon PXV2, Lumalens, Split Black fra Dragon i dag til kun kr. 1799.00 – så sendes den direkte til dig.

Dragon PXV2, Lumalens, Split Black til din ferie

Dragon PXV2, Lumalens, Split Black er klar til dig her i shoppen. Du finder den i den altid eftertragtede varekategori Skibriller / ski goggles. Det er ren luksus at få lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Dragon PXV2, Lumalens, Split Black fra den meget brugte forhandler AktivVinter.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Hos webshoppens store udvalg finder du noget for alle, som jo fx kan være den vare du kigger på lige nu. Køber du varer online sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Dragon PXV2, Lumalens, Split Black og fordelene ved at købe online

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, får du nogle bedre betingelser, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, der er endda shops, der vælger at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Derudover har du et meget større udvalg, og det gør en prissammenligning let, på tværs af forskellige webshops. Du kan oven i købet gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og få den løsning, der passer bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

61 reviews for Dragon PXV2, Lumalens, Split Black

    Vær den første til at anmelde “Dragon PXV2, Lumalens, Split Black”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *