Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Ortovox First Aid Waterproof Mini

Varenummer (SKU): 17891-21547-59207 Kategori:
Flere billeder

kr. 259,00

(13 kundeanmeldelser)

Ortovox? First Aid Waterproof er et småt førstehjælpssæt med basale hjælpemidler til, hvis uheldet skulle være ude. Sættet er vandtæt og kan derfor tages med overalt, og så har det to afdelinger hvori de allermest essentielle ting til førstehjælp er forde … læs mere her
Er Ortovox First Aid Waterproof Mini på lager?

Annonce
Køb Ortovox First Aid Waterproof Mini

Beskrivelse

Ortovox First Aid Waterproof Mini fakta:

  • Navn: Ortovox First Aid Waterproof Mini
  • Pris: Kr. 259.00
  • Mærke: Ortovox
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Førstehjælpstasker
  • VareID: 17891-21547-59207

Bestil Ortovox First Aid Waterproof Mini fra Ortovox i dag til kun kr. 259.00 – så sendes den direkte til dig.

Ortovox First Aid Waterproof Mini til din ferie

Ortovox First Aid Waterproof Mini er en af mange varer her på shoppen og findes i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Førstehjælpstasker. Din pakke kommer hjem til dig med lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Ortovox First Aid Waterproof Mini i webshoppen AktivVinter.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også det produkt på denne side. Købes der ind i online webshops kan priserne findes lavere end i butikker- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Ortovox First Aid Waterproof Mini og fordelene ved at købe online

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, får du nogle bedre betingelser, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når produkterne er købt online, der er endda shops, der vælger at give mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En anden ting du også slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og få den løsning, der passer bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

13 reviews for Ortovox First Aid Waterproof Mini

    Vær den første til at anmelde “Ortovox First Aid Waterproof Mini”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *