Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

En stor portion online firmaer giver i vore dage diverse leveringsløsninger. En favorit er i øjeblikket pakkeshops, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din ordre når der er tid til det. Leveringsmetoden er altså ualmindeligt bekvem, og endda endvidere den billigste leveringstype.

Du kan endvidere tænke over at bestille ordren til levering til din adresse eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmetoden viser sig oftest en lille smule mindre prisbillig, men på den anden side ret så smart. Den mest letkøbte leveringsudgave er dog at hente produkterne selv, som desværre betinges af at du bor i nærheden af online virksomhedens lager.

Leveringstiden er jo virkelig central om du har brug for din ordre straks, og med det formål er det relativt aktuelt at vi kontrollerer den forventede leveringstid på den respektive vare.

Temmelig mange netbutikker stiller garanti om levering på blot en enkelt hverdag på deres primære varer, men vær vagtsom da det kræver at bestillingen gennemføres tidligere end et besluttet klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få varen ordnet forud for at logistikmedarbejderne har fyraften.

Efterse hvorvidt online forhandleren er medlem af e-mærke ordningen

Det er jo efterhånden ret så gnidningsløst for internetbrugere at sammenholde priser hos forskellige internet varehuse på roskildeegnen.dk og herved har flere internet varehuse ikke kunne slippe for at nedsætte salgsværdien på en række af deres varer – til juniorer, men også til herrer og damer – voldsomt, og endda nogle gange garantere fragt uden betaling.

Men det kan til hver en tid vise sig lønsomt at inspicere nogle internet forretninger efter rabatkoder forud for at du gennemfører dit køb, så du er tryg ved at få fat i den mest betalelige pris.

Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du anvende en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, for så vidt du efterspørger at afdrage pengene over et længere tidsrum.

Før folk handler i en e-forhandler kan man utvivlsomt tage stilling til butikkens forretningsbetingelser, det er dog bare et tidskrævende projekt.

En nemmere løsning kunne måske være at tjekke hvorvidt internet virksomheden er e-mærket, eftersom det bør være en tilkendegivelse af at e-forhandleren imødekommer dansk lovgivning, og at webbutikken ofte evalueres af fagmænd der forstår retningslinjerne. Dette er en god genvej til assistance, ifald du oplever vanskeligheder med dit køb.

Ydermere tilråder vi at du er klar over de mest basale regler der kan have betydning for købet, for eksempel hvilken byttepolitik virksomheden bruger. I den forbindelse er det på samme måde essesentielt, at man når som helst bevarer ens faktura e-mail, således man senere vil kunne bevise købet, uanset om man shopper til en dame eller herre.

En masse internet handler reklamerer med dag-til-dag levering

Trustpilot frembyder i højeste grad pæne chancer for at eftersøge ret mange eksisterende konsumenters anmeldelser og på grund af dette er det at foretrække, at du gennemgår internet butikkens vurderinger før du lægger din bestilling.

Facebook yder endvidere fuldt ud anstændige løsninger til at få en idé om online butikkens kundetilfredshed. Her er der nogle outlets på nettet som gør det muligt at levere en kritik af deres køb, hvilket tilmed bør benyttes til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Hjemmesiden finansieres af annonceindtægter. Vi har aftaler med mange internet forretninger og introducerer forretningernes varer, og indkasserer honorar hvis en af de besøgende på vores hjemmeside foretager et køb.

Vejledning vedrørende varer og online varehuse understøttes ofte, men vi kan ikke give garantier imod reguleringer der muligvis er iværksat efter at vi senest opdaterede de anvendte data.