Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Adskillige e-handler tilbyder til alt held en lang række forskellige muligheder for fragt. En af de mest anvendte er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv afhenter de købte produkter når det passer ind i din hverdag. Denne er nemlig ret ligetil, og ofte ydermere den prisbilligste leveringstype.

Antal dages levering kan i nogle tilfælde være ret så aktuel når vi mangler dine nye produkter nu og her, og i det øjemed er det jo aktuelt at man besigtiger den forventede leveringsdato ved det relevante produkt.

De fleste online varehuse garanterer 1 hverdags levering på deres primære varenumre, som dog antager at ordren laves før et givent tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer afsendt inden pakkemedarbejderne får fri.

Få leveret til din hjemmeadresse eller ud til dit arbejdes adresse

Det er efterhånden usædvanlig praktisk for internetbrugere at finde frem til de bedste priser hos diverse internet handler og derved har flertallet af internet forretninger i Danmark fundet det nødvendigt at formindske udsalgspriserne på deres varer – til børn, men også til damer og herrer – helt i bund, og endda nogle gange sikre levering uden beregning.

Men det kan ikke desto mindre være tiden værd at analysere nogle enkelte butikker på nettet efter rabat forud for at du gennemfører din handel, således at man er garanteret at skaffe sig den mindst kostelige pris.

Du bør ikke desto mindre ikke glemme, at hvis en online webshop sælger deres produkter til en pris der kan virke urealistisk god, kunne det for det meste være et signal om en falsk e-handler. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre omfattet af en foranstaltning, der assisterer kunden imod uærlige forretninger på nettet.

Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du drage fordel af en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du tilstræber at honorere regningen over en længere periode.

Forinden nogen shopper i en forhandler på nettet kan man egentlig gennemlæse shoppens handelsvilkår, men det er undertiden et tidskrævende arbejde.

Et nemmere alternativ kunne måske være at finde ud af om webbutikken er verificeret af e-mærket, som ofte er en erklæring om at online webshoppen adlyder gældende dansk lovgivning, samt at online forhandleren tit gennemses af eksperter der har meget erfaring med retningslinjerne. Dette er desuden en god chance for at få hjælp, hvis du oplever dilemmaer i forbindelse med din ordre. Webadresse.

Endvidere går vi ind for at køber er sat ind i de primære retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med transaktionen, som eksempelvis den bytteret internet webshoppen bruger. I den forbindelse er det tilmed vigtigt, at man når som helst opbevarer ens kvitteringsmail, så man en anden gang kan bekræfte købet, ligegyldigt om man er voksen eller et barn.

Meget bekvemt for almindelige mennesker at sammenholde priser

Trustpilot byder på relativt gode løsninger til at granske en række tidligere kunders evalueringer og derfor tilrådes det, at du bliver klogere på internet forhandlerens omtaler før du køber.

Facebook tilbyder dig tilsvarende fuldkommen hæderlige genveje til at få indblik i internet forhandlerens troværdighed. Desuden ser vi en række e-firmaer hvor det er muligt at udforme en evaluering af købsoplevelsen, som også burde udnyttes til at fornemme hvor glade kunderne er.

Vores hjemmeside er finansieret ved hjælp af annoncer. Vi har et tæt samarbejde med mange netbutikker når vi formidler forretningernes tilbud, og indhenter provision hvis de besøgende vi sender videre gennemfører en transaktion.

Oplysninger vedrørende tilbud og firmaer på nettet vedligeholdes løbende, men vi tager ikke ansvar for ændringer der måtte være realiseret efter sidste opdatering af de anvendte oplysninger.