Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Flere e-forhandlere giver nu alverdens leveringstyper. En der er meget anvendt er for nærværende levering til et afhentningssted, som giver dig mulighed for at hente de nyindkøbte produkter når det passer dig. Denne er nemlig super ukompliceret, og mange gange tillige den mest letkøbte leveringsversion.

Fragttiden er naturligvis ret bestemmende i tilfælde af at vi har behov for varen straks, og derfor er det uden tvivl på sin plads at man finder det anslåede leveringstidspunkt ved den relevante vare.

Temmelig mange forretninger på nettet giver løfte om 1 dags levering på en hel del varer, som dog er afhængig af at ordren lægges før et aftalt tidspunkt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få ordren betjent forud for at personalet drager hjemad.

En hel del internet varehuse sikrer levering uden omkostninger, men i mange tilfælde forudsætter det at der aftages for en bestemt sum. Alternativt bør man vælge den mest betalelige slags levering, der typisk – ligegyldigt om du bor tæt på Esbjerg, Skive eller Lystrup – vil blive at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til et udleveringssted.

Trustpilot giver dig en række relevante muligheder

Det er jo særligt praktisk for folk at sammenligne priser (via fx PriceRunner) i blandt diverse internet webshops på musicnation.dk og for det har flere netbutikker været presset til at at sænke udsalgspriserne på en række af deres varer – til børn, og samtidig også til voksne – voldsomt, og endda nogle gange sikre levering uden gebyr.

Det kan dog immervæk være gunstigt at prøve diverse e-shops efter tilbud forinden du køber, så du er på den sikre side med at få fat i den billigste pris.

Vi tilråder bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du anvende en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du har i sinde at betale regningen over et længere tidsrum.

Før nogen handler hos en internet forhandler burde de helt sikkert skimme shoppens regler, det er dog typisk ikke særlig morsomt.

Et alternativ kunne måske være at efterse hvorvidt e-shoppen er støttet af e-mærket, som er en erklæring om at internet selskabet tilslutter sig de danske love, samt at webshoppen hyppigt kontrolleres af specialister der mestrer de gældende vilkår. Derudover giver det dig chance for assistance, når du bliver udsat for dilemmaer som følge af din handel.

For øvrigt er det smart at kunden er opmærksom på de mest relevante retningslinjer der kan have betydning for ordren, eksempelvis den byttepolitik internet firmaet har. I den sammenhæng er det virkelig relevant, at man stadigvæk beholder ens kvitteringsmail, så man når som helst vil kunne påvise handlen, uafhængig om man er på udkig efter produkter til en mand eller kvinde.

En sikring om at internet forhandleren retter sig efter de gældende danske regler

Trustpilot frembringer sådan set ærlige løsninger til at sondere en lang række aktuelle køberes tanker og derfor rekommanderer vi, at du tager et kig på online shoppens anmeldelser forud for at du placerer din ordre.

Facebook forærer dig for øvrigt en del passelige metoder til at få kendskab til e-handlens kundefokus. Her møder vi faktisk forhandlere på nettet som tilbyder folk at give en anmeldelse af ordreforløbet, som tilmed bør bruges til at afveje kundernes tilfredshed.

Hjemmesiden finansieres af reklamer. Vi har faste samarbejder med en gruppe internet firmaer eftersom vi formidler firmaernes produkter, og tager imod honorar ifald vores besøgende realiserer en bestilling.

Viden omkring produkter og online varehuse opretholdes rutinemæssigt, men vi giver ingen garanti imod korrektioner der måtte være udarbejdet siden vi sidst opdaterede de viste oplysninger.