Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

En hel del e-forretninger tildeler til alt held en hel del forskellige fragtmuligheder. Den mest anvendte er p.t. afhentningssteder, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din ordre lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er jo ekstremt hensigtsmæssig, og i mange tilfælde ydermere den prisbilligste leveringstype.

En række firmaer på nettet yder dag-til-dag fragt på masser af produkter, hvilket dog kræver at bestillingen gennemføres inden et nøjagtigt klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få bestillingen ekspederet forud for at pakkepersonalet får fri.

Nogle få internet forhandlere frembyder fragt uden beregning, men i mange tilfælde er det påkrævet at man køber for en bestemt pris. I øvrigt kan man overveje den mindst kostelige metode til levering, hvilket typisk – uafhængig om man bor nær Aarhus, Nakskov eller Hørning – er at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et afhentningssted.

Et kendetegn for at online firmaet føjer dansk lovgivning

Det har vist sig at være ret så simpelt for almindelige mennesker at søge information om priser i blandt diverse online shops hos shopclub.dk og herved har adskillige outlets på nettet været nødt til at sænke priserne på mange af deres varer – til piger og drenge, og desuden også til voksne – betragteligt, og endda nogle gange yde gebyrfri levering.

Til gengæld kan det ikke desto mindre være gavnligt at prøve visse e-butikker efter udsalg før du handler, sådan at man ikke er i tvivl om at få fat i den laveste pris.

Generelt foreslår vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du udnytte en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du tilstræber at klare omkostningerne over en længere periode.

Forud for at nogen bestiller i en e-forhandler behøver de når alt kommer til alt granske e-shoppens regler, det er dog uden tvivl et omfattende arbejde.

Et alternativ kunne derfor være at kontrollere om e-forhandleren er godkendt af e-mærket, siden det skulle være en forsikring om at netbutikken lever op til de danske retningslinjer, udover at online forhandleren regelmæssigt vurderes af fagfolk som har ekspertise inden for de gældende love. Det er en rigtig god chance for at få bistand, ifald du oplever problemstillinger i forbindelse med dit indkøb.

Ligeså kan det være til hjælp at man er opmærksom på de mest betydningsfulde betingelser der gør sig gældende i forbindelse med transaktionen, som for eksempel den returrettighed e-handlen garanterer. I den relation er det tillige afgørende, at man stadig sikrer ens ordrekvittering, så man i fremtiden vil kunne dokumentere sin ordre, uanset om man er herre eller dame.

Vi foreslår at du vurderer internet webshoppens anmeldelser

Trustpilot tilbyder fuldstændig relevante muligheder for at blive klogere på diverse eksisterende brugeres oplevelser og på grund af dette kan det anbefales, at du eksaminerer online webshoppens vurderinger forinden du placerer din ordre.

Facebook leverer på samme måde de facto strålende løsninger til at få en idé om internet shoppens pålidelighed. Herinde ser vi nogle netshops som giver folk mulighed for at notere en omtale af deres køb, hvilket lige så vel burde anvendes til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

Vores website er finansieret af indtægter fra reklamer. Vi hjælper diverse netbutikker eftersom vi præsenterer virksomhedernes tilbud, og tjener betaling forudsat du laver en handel.

Orientering vedrørende produkter og internet virksomheder ajourføres løbende, men vi kan ikke garantere imod modifikationer der er foretaget siden nyligste opdatering af de viste data.