Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Masser af online firmaer tildeler nu om dage flere muligheder for fragt. En af de mest almindelige er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine varer når der er mulighed for det. Løsningen er nemlig super bekvem, samt typisk desuden den mest letkøbte metode til levering.

Du kunne omvendt forsøge at vælge afsending til din adresse eller til når du er på job. Fragttypen bliver jævnligt en anelse mindre prisbillig, men lige så vel vældig fleksibel. Den mindst kostelige leveringsmulighed kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, men dette forudsætter at du bor nærved internet forretningens bopæl.

En lang række internet firmaer giver dag-til-dag fragt på deres favorit varenumre, men som imidlertid stiller krav om at du bestiller tidligere end et angivent klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få pakken klar før de lageransatte drager hjemad.

Nogle enkelte e-firmaer byder på fragtfri levering, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at man handler for en fastsat sum. Desuden kan du gribe den prisbilligste metode til levering, hvilket i mange tilfælde – uafhængig om du bor nær Fredericia, Farum eller Støvring – vil blive at få fragtmanden til at køre din bestilling til et afhentningssted.

E-shopping stormer frem

Det har vist sig at være ultra uproblematisk for købere at sammenligne priser på forskellige internet butikker i Danmark hos frue.dk og med det motiv har mange netbutikker fundet det uundgåeligt at nedsætte priserne på deres varer – til piger og drenge, lige så vel som til damer og herrer – betragteligt, og endda nogle gange frembyde fragt uden omkostninger.

Det kan trods alt være smart at granske enkelte internet webshops efter rabat før du bestiller, sådan at man er skudsikker på at skaffe sig den billigste pris.

Du bør lige meget hvad være årvågen med, at hvis en online butik udbyder en vare for en pris der kan virke ufattelig lav, så bør det undertiden være et signal om en uærlig e-handler. Køb med betalingskort er trods alt indbefattet af et reglement, hvilket skærmer en overfor bedrageriske online forretninger.

Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt kan du udnytte et afdragstilbud som fx ViaBill, ifald du hellere vil finansiere regningen senere.

Efterse hvorvidt internet firmaet er godkendt af e-mærket

Inden nogen handler i en netshop burde de faktisk overveje webshoppens forretningsbetingelser, det er dog i mange tilfælde en omfattende opgave.

En nemmere løsning kan være at se om online webshoppen er e-mærket medlem, da det almindeligvis er et sympol på at online butikken efterkommer dansk lovgivning, foruden at internet webshoppen løbende efterses af jurister som kender til de gældende love. Derudover giver det dig mulighed for opbakning, hvis du udsættes for vanskeligheder i forbindelse med dit køb.

Herudover er det godt at køber er obs på de elementære bestemmelser der spiller ind i forbindelse med ordren, eksempelvis hvilken returret online webshoppen tilsikrer. I den relation er det på samme måde essesentielt, at man når som helst bevarer sin e-mail kvittering, så man i fremtiden vil kunne dokumentere sit køb, uanset om du leder efter et produkt til en dreng eller pige.

Størstedelen af e-forretninger frembyder 1 hverdags levering

Trustpilot fremskaffer uden sammenligning gavnlige genveje til at kontrollere en lang række tidligere konsumenters evalueringer og derved anbefales det, at du udforsker internet butikkens bedømmelser før du placerer din ordre.

Facebook bringer dig for øvrigt visse habile løsninger til at få en idé om e-firmaets troværdighed. I øvrigt ses en del forhandlere på nettet hvor man kan udforme en anmeldelse af deres købsoplevelse, som tilmed burde benyttes til at fornemme hvor glade kunderne er.

Dette website er annoncefinansieret. Vi har et fast samarbejde med nogle forskellige e-forretninger når vi publicerer firmaernes varer, og får godtgørelse hvis vores besøgende realiserer et indkøb.