Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

De fleste online forhandlere yder i dag diverse forskellige former for fragt. En af favoritterne er for øjeblikket levering til et afhentningssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de købte varer når det passer dig. Metoden er jo særligt gnidningsløs, og ofte desuden den mindst kostelige løsning til levering.

Du kunne alternativt planlægge at få ordren bragt til din hjemmeadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringstypen viser sig en gang i mellem lidt mindre prisbillig, men også ultra let. Den prisbilligste slags levering er unægtelig at hente ordren selv, som jo forudsætter at du lever i nærheden af webbutikkens arbejdslager.

En række online virksomheder udlover levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres produkter, men vær obs på at det er regnet ud fra at bestillingen gennemføres forud for et fastslået tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få produkterne distribueret forinden lagerpersonalet får fri.

Den mest prisbevidste leveringsmanér

Det er i dag super fleksibelt for købere at finde de bedste priser på flere internet handler hos Pdashoppen og så har en hel del online selskaber ikke kunne lade være med at formindske udsalgspriserne på deres produkter – til børn og babyer, og endvidere også til mænd og kvinder – kolossalt, og endda nogle gange garantere levering uden betaling.

Til gengæld kan det trods alt være smart at sammenholde indtil flere netbutikker efter rabatkoder forud for at du bestiller, så du er på den sikre side med at få den prisbilligste pris.

Man skal blot være obs på, at såfremt en webbutik udlover bedst i test varer for en udsalgspris som virker hamrende fordelagtig, så bør det undertiden være et fingerpeg om en uægte internet handler. Kortkøb er ikke desto mindre omfattet af en foranstaltning, hvilket redder dig imod bedrageriske online selskaber.

Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du udnytte en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du tilstræber at betale beløbet over et længere tidsrum.

Før nogen køber i en netbutik behøver de på en vis måde se på e-butikkens handelsvilkår, det er dog gerne ikke særlig interessant.

Et alternativt forslag kunne derfor være at se nærmere på hvorvidt online forretningen er e-mærket medlem, fordi det almindeligvis er en angivelse af at internet butikken føjer den officielle danske lovgivning, og at e-forretningen af og til revideres af eksperter der kender til reglementet på området. Dette er desuden en god genvej til at få hjælp, hvis du bliver udsat for vanskeligheder ved dit køb.

For øvrigt er det fornuftigt at køberen er på vagt for de elementære retningslinjer der influerer på ordren, til eksempel den ombytningsret webbutikken kører med. I den forbindelse er det tilmed vigtigt, at man stadig opbevarer ens kvitteringsmail, således man en anden gang vil kunne bekræfte sin ordre, uafhængig om man leder efter en vare til en pige eller dreng.

Nogle få online selskaber garanterer fragt uden betaling

Trustpilot tilbyder en del troværdige muligheder for at læse en række eksisterende brugeres opfattelser og herved er det at foretrække, at du verificerer internet virksomhedens ratings inden du bestiller.

Facebook byder på for øvrigt de facto gavnlige muligheder for at få kendskab til online virksomhedens popularitet. Tilmed ser vi en række online forretninger hvor man kan levere en kritik af købsoplevelsen, som også bør tages i brug til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Vores side finansieres af reklameindtægter. Vi hjælper en hel del internet varehuse da vi formidler butikkernes varer, og høster betaling for så vidt vores brugere foretager en ordre.

Vejledning omkring varer og internet webshops opretholdes tit, men vi tager ikke ansvar for korrektioner der potentielt er iværksat siden vi sidste gang opdaterede de anvendte informationer.